| Sohbet Topiği | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hard candy Prenses Mod.
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 29 Nerden : Cemrenin Kalbinden Lakap : Cemroş Rep Sistemi : Paylaşımları : Uyarı : Hangi Hepsi Kızı? : Takım : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Sohbet Topiği Paz Haz. 01, 2008 10:33 pm | |
| [b]Sohbet Topiği açılmıştır!!! Hayırlı uğurlu olsun! (lütfen konuyu kilitlemeyi veya çöpe atmayın) Kurallar 1_Küfür vb. içerikli şeyler yazmayın(silinir) 2_Flood yapmayınız Lütfen bu konu sabitlensin! HAYDİ MSJ'LAR!!! :lol: | |
|
| |
CameLia. Admin
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 31 Nerden : hepsinin kalbinden Rep Sistemi : Paylaşımları : Uyarı : Hangi Hepsi Kızı? : Takım : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Ptsi Haz. 02, 2008 5:25 pm | |
| selam herkese:) konu sabitlendi :lol: | |
|
| |
hard candy Prenses Mod.
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 29 Nerden : Cemrenin Kalbinden Lakap : Cemroş Rep Sistemi : Paylaşımları : Uyarı : Hangi Hepsi Kızı? : Takım : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Ptsi Haz. 02, 2008 8:09 pm | |
| sağol cnm sabitlediğin için | |
|
| |
CameLia. Admin
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 31 Nerden : hepsinin kalbinden Rep Sistemi : Paylaşımları : Uyarı : Hangi Hepsi Kızı? : Takım : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Ptsi Haz. 02, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
hard candy Prenses Mod.
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Ptsi Haz. 02, 2008 9:17 pm | |
| iyiyiz cnm sen nasılsın bunu ben diyecektim ama flood olmasın diye demedim ;) | |
|
| |
CameLia. Admin
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Ptsi Haz. 02, 2008 9:20 pm | |
| iyi o zaman seni floodtan kurtardım:) iyiyim canım:D bu arada tanıdığın varsa bu siteye çağırırsan sevinirim:) | |
|
| |
hard candy Prenses Mod.
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Ptsi Haz. 02, 2008 11:27 pm | |
| ayy tabi cnm lafı mı olur sınıftan 3 5 kişiyi üye yaparım şipşak. |~YaSeMiN~| senin gerçek adın ne? | |
|
| |
CameLia. Admin
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Çarş. Haz. 04, 2008 5:39 pm | |
| ipek canım bu arada üye yaptınmı bakalım :D :D :D | |
|
| |
hard candy Prenses Mod.
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Çarş. Haz. 04, 2008 5:41 pm | |
| bende gizem filizcemre benim kuzenim ama MSN sine aktivasyon kodu gelmedi
En son hard candy tarafından Perş. Ağus. 21, 2008 11:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
CameLia. Admin
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Çarş. Haz. 04, 2008 5:43 pm | |
| cnm bir daha kayıt olsun :D | |
|
| |
CameLia. Admin
| Konu: Geri: Sohbet Topiği C.tesi Haz. 21, 2008 8:45 pm | |
| eeee seni admin yapıyımmı :D :P | |
|
| |
hard candy Prenses Mod.
| Konu: Geri: Sohbet Topiği C.tesi Haz. 21, 2008 9:14 pm | |
| [cem]re benim kuzenim uyduruk bir konu açmış çöp+kilit yaptım | |
|
| |
hard candy Prenses Mod.
| Konu: Geri: Sohbet Topiği Perş. Haz. 26, 2008 3:32 pm | |
| eeee hadi kopalııııım :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :afro: :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :afro: :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :afro :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flo :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :af :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :afro: :lol!: :afro: ro: wer: :lol!: :afro: :afro: : :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :afro: :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :D :cheers: :bball: :cherry: :rendeer: :santa: :bounce: :D :o :lol: :heart: :farao: :flower: :lol!: :afro: :afro: kopun sizde kopun | |
|
| |
| Sohbet Topiği | |
|