Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Grup Hepsi Fan CLUB

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

cemrenin günlüğünden bir parça

2 posters
YazarMesaj
gülçin_fanı
Co Admin
Co Admin
gülçin_fanı

Kadın
Rep Sistemi :
cemrenin günlüğünden  bir parça Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cemrenin günlüğünden  bir parça Right_bar_bleue

Paylaşımları :
cemrenin günlüğünden  bir parça Left_bar_bleue63 / 10063 / 100cemrenin günlüğünden  bir parça Right_bar_bleue

Uyarı :
cemrenin günlüğünden  bir parça Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cemrenin günlüğünden  bir parça Right_bar_bleue

Hangi Hepsi Kızı? : cemrenin günlüğünden  bir parça 48044173mu7
Takım : cemrenin günlüğünden  bir parça 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Ruh Hali : cemrenin günlüğünden  bir parça Cilgin

cemrenin günlüğünden  bir parça Empty
MesajKonu: cemrenin günlüğünden bir parça   cemrenin günlüğünden  bir parça Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 9:02 am

sehle
sevgili günlük;
Bugün yine erken kalkıp hoop dizi setine. Acaip yorucu falan. İşte Sehle'nin doğum günüydü birde. Eğlenceli geçti acaip fazla çocuk wardı ama. 11 yaşına bastı. Ayy canımm benim! Ben onu ne kadar seviyorum bir bilseniz! Bazen kavga falan ediyoruz ama yine de cicim o benim! Çook prisiinnggg (sehle ve cemre birbirlerine prising diyorlarmış) İşte doğum günü pastasını erenle ben yaptık dizi setinden sonra. Böle kocaman çilekli (0nun sevdiğinden) üstünde ailecek resim war. Eğlenceliydi bugün. Hemen uyuycam.

alıntıdır
CameLia.
Admin
Admin
CameLia.

Kadın
Rep Sistemi :
cemrenin günlüğünden  bir parça Left_bar_bleue999 / 100999 / 100cemrenin günlüğünden  bir parça Right_bar_bleue

Paylaşımları :
cemrenin günlüğünden  bir parça Left_bar_bleue33 / 10033 / 100cemrenin günlüğünden  bir parça Right_bar_bleue

Uyarı :

Hangi Hepsi Kızı? : cemrenin günlüğünden  bir parça 39356146as0
Ruh Hali : cemrenin günlüğünden  bir parça Asik

MesajKonu: Geri: cemrenin günlüğünden bir parça   cemrenin günlüğünden  bir parça Icon_minitimePerş. Haz. 26, 2008 1:17 am

sağol cnm:)
http://gruphepsim.forumr.net
gülçin_fanı
Co Admin
Co Admin
gülçin_fanı

Kadın
Rep Sistemi :

Paylaşımları :
cemrenin günlüğünden  bir parça Left_bar_bleue63 / 10063 / 100cemrenin günlüğünden  bir parça Right_bar_bleue

Uyarı :

Hangi Hepsi Kızı? : cemrenin günlüğünden  bir parça 48044173mu7
Ruh Hali : cemrenin günlüğünden  bir parça Cilgin

MesajKonu: Geri: cemrenin günlüğünden bir parça   cemrenin günlüğünden  bir parça Icon_minitimePerş. Haz. 26, 2008 10:11 am

önemli değil

cemrenin günlüğünden bir parça
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cemrenin lise sEWgilileri